Sveikas vaikas

Skaitmeninė televizija „Vinita“ – kokybė kiekvieno namuose

leave a comment »

Kabelinės televizijos teikėja „Vinita“ kviečia sostinės gyventojus įsilieti į skaitmeninę erą. Raiškų vaizdą, aiškų garsą ir nemokamą internetą dovanų į jūsų namus atneša skaitmeninė televizija.

Pirmoji kabelinės televizijos paslaugas Vilniuje pradėjusi teikti UAB „Vinita“ šiandien subūrė daugiau nei 70.000 abonentų. Pasak bendrovės Reklamos ir pardavimo skyriaus vadovės Ingos Milkoto, vis dažniau sostinės gyventojai kabelinę televiziją pakeičia į daugiau galimybių ir paslaugų garantuojančią skait­meninę kabelinę televiziją.

„Visiems „Vinitos“ kabelinės televizijos abonentams ir mūsų aptarnavimo zonoje esantiems naujiems klientams, norintiems matyti skaitmeninę televiziją savo namuose, tereikia prie televizoriaus prijungti specialų skaitmeninį imtuvą. Jį galima nusipirkti, išsinuomoti ar įsigyti vos už 1 Lt“, – pasakoja I.Milkoto.

Be to, norintys be didelių investicijų ar įsipareigojimų išmėginti skaitmeninę televiziją namuose, gali už 10 Lt mėnesiui išsinuomoti skaitmeninės televizijos priedėlį ir pasijungę jį prie savo televizoriaus nemokamai žiūrėti 22 skaitmeninės televizijos programas.

Internetas dovanų

„Vinita“ siūlo du skaitmeninės televizijos planus. Į pirmąjį planą sudėtos žiūrimiausios, įdomiausios ir žiūrovų labiausiai įvertintos daugiau nei 85 televizijos programos. Antrasis skaitmeninės televizijos planas yra skirtas išrankiam ir subtilų skonį turinčiam žiūrovui, mat klientas gali iš siūlomų programų paketų pats susiformuoti norimų programų sąrašą. Svarbu ir tai, kad, norint pakeisti vieną programų paketą kitu, tereikia „Vinitai“ parašyti elektroninį laišką ir specialistai vos per kelias valandas įjungs jūsų norimas programas. Abonentams siūloma net 12 specialaus turinio programų paketų – nuo skirto patiems mažiausiems žiūrovams, iki žinių ar erotikos. Šiandien „Vinita“ siūlo ir dvi raiškiosios televizijos (HDTV) programas.

„Kelis televizorius namuose turintys skaitmeninės televizijos žiūrovai susidurdavo su prob­lema, kaip per kelis namuose esančius televizorius tuo pačiu metu matyti skirtingas programas. „Vinitos“ tiekiamos skaitmeninės kabelinės televizijos technologija leidžia per vieną namuose esantį televizorių matyti skaitmenines programas, o per kitus televizorius – analoginės televizijos programas“, – sako I.Milkoto.

Skaitmeninės televizijos technologija leidžia kartu teikti ir interneto paslaugas. Todėl skaitmeninės televizijos abonentams „Vinita“ suteikia galimybę internetu naudotis nemokamai.

Šaltinis: spredas.lt

Written by sveikasvaikas

26 sausio, 2011 10:08 am

Įrašyta kategorijoj skaitmeninė televizija

Tagged with

Parašykite komentarą